WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remblokken LOTUS

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Zachte remblokken

Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Versleten remmen betekend gevaarlijk op de weg. Niet gelijk slijten kan ook het probleem van een handrem zijn. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw LOTUS, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Remblokken monteren

Controleren op slijtage van auto onderdelen is noodzakelijk. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het keurmerk "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Uiteraard met alle EU-keurmerken en 1 jaar garantie. Onze remblokken en remschijven worden vanuit onze eigen voorraad altijd de volgende dag bij u thuis afgeleverd.

Remblokken auto kopen

Bij demontage altijd goed de oude onderdelen bekijken. Autopartsonline verkoop 2 merken remschijven en remblokken; brembo en abs deze hebben alle gestelde keurmerken zoals TUV en EC90R en zijn goedgekeurd voor uw auto. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Remsystemen worden getest op comfort en veiligheid. Veiligheid en comfort is belangrijk voor de klant.