WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remblokken LINCOLN

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Zachte remblokken

De juiste onderdelen zoeken wij via het auto chassisnummer. Asbest is vervangen door andere grondstoffen. Een RDW keuring is verplicht bij een geimporteerde auto. Een slijt contact noemt men ook wel slijt indicator.

Remblokken monteren

De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Een remblok set bestaat meestal uit 4 stuks en soms uit 8 stuks. Invoeren van auto's uit Belgie komt steeds vaker voor. Remvloeistof of motorolie mag nooit op straat lekken. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw LINCOLN komen.

Remblokken auto kopen

U besteld bij RemOnderdelen.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Als de pas geplaatste remblokken niet rustig in worden gereden dan kunnen de remblokken te heet worden waardoor ze verbanden een inloop termijn van ongeveer 200 á 300 kilometer is gewenst om de remblokken in te laten slijten op de remschijven. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Hoe harder de auto rijdt tijdens de noodstop des te warmer worden de schijven.