WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remblokken LEXUS

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Zachte remblokken

Montagesets zijn vaak voorzien van veren en platen. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Ook draagarmen staan los van de remdelen. Demonteren van een wiel moet als eerste. Abs systemen zitten op de meeste jonge automobielen.

Remblokken LEXUS kopen

Goedkoop is bij remonderdelen ook vaak duurkoop en is niet verstandig daar het om een veiligheids product gaat. Autopartsonline verkoop 2 merken remschijven en remblokken; brembo en abs deze hebben alle gestelde keurmerken zoals TUV en EC90R en zijn goedgekeurd voor uw auto. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Aluminium is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie.

Remblokken monteren

Een slijt contact noemt men ook wel slijt indicator. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Rembloksets kopen voor een auto gaat simpel op onze website. Het assortiment bestaat wel uit 30.000 verschillende artikelnummers. Wij verkopen rem onderdelen met kortingen tot 65%.