WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remblokken LDV

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Zachte remblokken

De juiste onderdelen zoeken wij via het auto chassisnummer. Wij controleren altijd bij de LDV dealer of de onderdelen passen op uw auto. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. Een auto remblok set monteren moet vakkundig. Remblokken zijn samen met de remschijven het belangrijkste element voor het remsysteem, als de remmen in werking treden dan zullen de remblokken tegen de remschijf gedrukt worden hierdoor zal de auto tot stilstand worden gebracht.

Remblokken monteren

De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Uiteraard met alle EU-keurmerken en 1 jaar garantie. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Akebono is een producent van Japanse remsystemen.

Remblokken auto kopen

Als de pas geplaatste remblokken niet rustig in worden gereden dan kunnen de remblokken te heet worden waardoor ze verbanden een inloop termijn van ongeveer 200 á 300 kilometer is gewenst om de remblokken in te laten slijten op de remschijven. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 25 jaar enorm geweest. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis tube keramisch vet en spuitbus remreiniger. Koelvloeistof loopt door de koelslangen en wordt rond gepompt door de waterpomp.