WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remblokken LANCIA

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Remblokken LANCIA kopen

Remblokken zijn slijtage onderdelen door de wrijving die ontstaat tussen remblokken en remschijven zullen de remblokken eerder verslijten dan de remschijven, het is daarom belangrijk dat de remmen tijdig worden gecontroleerd op slijtage, versleten auto-onderdelen zijn gevaarlijk controleer daarom altijd tijdig op slijtage. De meeste auto’s zijn hebben een slijtage indicator de één heeft een sensor op de remblokken de andere heeft een akoestische slijtindicator de laatste maakt geluid waardoor merkbaar word dat de remblokken versleten zijn. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw bestelling? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Abs is een veiligheidssysteem op de auto.

Zachte remblokken

Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Inmiddels hebben wij al meer dan 13.000 positieve reviews ontvangen. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik.

Remblokken monteren

Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een handige website. Koelvloeistof loopt door de slang en wordt rond gepompt door de waterpomp. Controleren op slijtage van auto onderdelen is noodzakelijk. Een slijt contact noemt men ook wel slijt indicator.