WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remblokken LADA

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Remblokken monteren

Uiteraard met alle EU-keurmerken en 1 jaar garantie. Wij leveren remblokken en remschijven van originele kwaliteit voor uw uw auto. Lucht en interieur filters worden bij een onderhoudsbeurt vervangen. Elke LADA heeft een eigen VIN-nummer. Controleren op slijtage van auto onderdelen is noodzakelijk.

Remblokken auto kopen

Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Ongelijk afslijten betekend problemen met de remklauw. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Inremmen moet ongeveer 300 kilometer.

Zachte remblokken

Sport remschijven van Brakemax zijn geperforeerde remschijven met een hoge warmte afvoer en dus een kortere remweg voor uw uw auto. Wanneer de zomer voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Zo weet u zeker dat de remblokken en remschijven op uw auto passen. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Je kunt bij ons betalen via {LIST}