WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remblokken KIA

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Zachte remblokken

BREMBO is een toonaangevend leverancier van remsystemen. Deze meten de wielsnelheid. Waterpomp zorgt voor de koeling van de motor. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan twintig jaar geleden.

Remblokken KIA kopen

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Hoe herken ik de juiste onderdelen voor mijn remmen. Autopartsonline verkoop 2 merken remschijven en remblokken; brembo en abs deze hebben alle gestelde keurmerken zoals TUV en EC90R en zijn goedgekeurd voor uw auto.

Remblokken monteren

Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Schokkend remmen van de auto betekend controleren. Namen van 1e montage remblokfabrikanten zijn ATE.