WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remblokken JEEP

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Zachte remblokken

Het vele gebruik tijdens een rit zorgt voor slijtage. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw JEEP. Wij werken met de volgende toeleveranciers: ATE, TRW, ABS, Bosch, Jurid, Rofren, Textar, Lucas en Pagid

Remblokken monteren

Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Anti piepplaten zorgen voor meer comfort van het onderdeel. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 15 jaar enorm geweest.

Remblokken auto kopen

In de aftermarkt worden deze sets veel verkocht. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de EU. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Niet gelijk slijten kan ook het probleem van een handrem zijn.