WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remblokken IVECO

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Zachte remblokken

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw IVECO, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Onze partners kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Een motorkap is nu ook al vaak van aluminium of kunststof. Sleutelen aan het remsysteem vereist kennis.

Remblokken auto kopen

Er kunnen verbrande plekken in de remblokken zitten waardoor deze niet goed in kunnen slijten op de nieuwe remschijven. Veiligheid in de auto is belangrijk tijdens remmen. Ook als u de remschijven gaat vervangen dient u de remblokken ook te vervangen. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer.

Remblokken monteren

Koelvloeistof loopt door de slang en wordt rond gepompt door de waterpomp. Voertuigen worden steeds zuiniger gemaakt. Clips achterop zorgen dat ze op hun plaats blijven in de remtang. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe.