WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remblokken INFINITI

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Remblokken INFINITI kopen

Standaard remonderdelen kunnen wel 600 graden warm worden. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Er zijn wel 2500 verschillende remblokmontagesets. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. BREMBO is een toonaangevend leverancier van remsystemen.

Remblokken monteren

Akebono is een producent van Japanse remsystemen. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 15 jaar enorm geweest. Wanneer moet ik auto onderdelen vervangen.

Zachte remblokken

Een slijt contact noemt men ook wel slijt indicator. Brandstof verbruik is een hot item in de auto industrie. Warm remmen is met gekeurde blokken niet nodig. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}.