WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remblokken FIAT

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Zachte remblokken

Het rendement uit de diesel motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Voertuigen worden steeds veiliger gemaakt. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per aankoop. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden.

Remblokken FIAT kopen

Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze veilige coating is niet belastend voor het milieu. Een voertuig moet opgekrikt worden of op een hefbrug staan. In de aftermarkt worden deze sets veel verkocht.

Remblokken monteren

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Als u met een handgeschakelde auto rijdt dan zullen de remblokken doorgaans langer meegaan dit omdat er meer op de motor word afgeremd, bij een automaat zullen de remblokken harder slijten omdat de remmen meer belast worden dan bij een handgeschakelde auto. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 10 jaar geleden.