WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remblokken FERRARI

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Remblokken monteren

Pas op voor namaak producten zonder keurmerken. Er kunnen verbrande plekken in de remblokken zitten waardoor deze niet goed in kunnen slijten op de nieuwe remschijven. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Houdt u altijd rekening met zondagen en weekend. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 25 jaar enorm geweest.

Remblokken FERRARI kopen

Remsystemen worden getest op comfort en veiligheid. Het gewicht van auto's is bepalend voor de remweg. Welke onderdelen slijten wel in uw auto? Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt.

Zachte remblokken

Wij werken met de volgende toeleveranciers: TRW, Textar, Rofren, Pagid, Lucas, Brembo, Bendix, ABS en Bosch Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Voertuigen worden steeds veiliger gemaakt. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto.