WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remblokken DODGE

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Remblokken DODGE kopen

Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Uiteraard met alle EU-keurmerken en 1 jaar garantie. Heeft u extra ondersteuning nodig met uw keuze? Dagelijks zitten onze remspecialisten klaar om uw vragen te beantwoorden. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe.

Zachte remblokken

Ongelijk afslijten betekend problemen met de remklauw. Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Er zijn wel 2500 verschillende remblokmontagesets. Testen van frictie materiaal gaat op een Kraus machine.

Remblokken monteren

Wielen zijn altijd onderdeel van de remmen. Stuurkogels staan niet in verbinding met remmen. Clips achterop zorgen dat ze op hun plaats blijven in de remtang. Er zijn meer dan 30.000 artikelen die wij aanbieden. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen.