WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remblokken DAIMLER

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Remblokken monteren

Voertuigen worden steeds zuiniger gemaakt. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Een auto is nog steeds het duurste vervoermiddel. BREMBO is een toonaangevend leverancier van remsystemen.

Remblokken DAIMLER kopen

De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. Namen van 1e montage remblokfabrikanten zijn ATE. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website.

Zachte remblokken

Gemiddeld genomen gaan de remblokken aan de voorzijde van de auto ongeveer 20.000 a 30.000 kilometer mee, dit is uiteraard sterk afhankelijk van de rijstijl, de achterzijde van de auto zal veel langer mee gaan dit om dat de verdeling tussen voor/achter op 80%/20% ligt. Je kunt bij ons betalen via {LIST} Kopervet kan storing geven aan het abs systeem. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto.