WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remblokken DAF

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Zachte remblokken

Lucht en interieur filters worden bij een grote beurt vervangen. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw DAF. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze vernieuwde coating is niet belastend voor het milieu. Kopervet kan storing geven aan het abs systeem. Afhalen kan natuurlijk ook bij ons magazijn in Ermelo.

Remblokken auto kopen

De meeste auto’s zijn hebben een slijtage indicator de één heeft een sensor op de remblokken de andere heeft een akoestische slijtindicator de laatste maakt geluid waardoor merkbaar word dat de remblokken versleten zijn. Schokdempers behoren ook tot de veiligheidsonderdelen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Wij leveren onderdelen van de merken ABS en Brembo Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug!

Remblokken monteren

De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 10 jaar enorm geweest. Remblokken worden tegen de remschijven gedrukt. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Tegenwoordig vind men op internet vele prijzen voor remblokken. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw aankoop kunt maken op onze webshop.