WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remblokken CHEVROLET

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Remblokken CHEVROLET kopen

Een voertuig moet opgekrikt worden of op een hefbrug staan. Controleren op slijtage van auto onderdelen is noodzakelijk. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo licht mogelijk zijn.

Zachte remblokken

Remstof ontstaat altijd als men remt met de auto. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. U kunt hier zoeken op kenteken en de juiste remblokken vinden voor uw auto, u heeft keuze uit 2 verschillende kwaliteiten originele kwaliteit van ABS of de premium remblokken van Brembo. Remsystemen worden getest op comfort en veiligheid.

Remblokken monteren

Als de pas geplaatste remblokken niet rustig in worden gereden dan kunnen de remblokken te heet worden waardoor ze verbanden een inloop termijn van ongeveer 200 á 300 kilometer is gewenst om de remblokken in te laten slijten op de remschijven. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Rem Fabrikanten gebruik allemaal verschillende compounds. Schokdempers behoren ook tot de veiligheidsonderdelen.