WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remblokken BUICK

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Remblokken monteren

Wij leveren onderdelen van de merken ABS, Brakemax en Brembo Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Niet gelijk slijten kan ook het probleem van een handrem zijn. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw BUICK, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Zachte remblokken

Aluminium is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de EU. Namen van 1e montage remblokfabrikanten zijn ATE. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}.

Remblokken auto kopen

Het assortiment bestaat wel uit 30.000 verschillende artikelnummers. Warmte behandeling bepaald het in remmen van de remblok set. Er zijn in Europa wel honderden verschillende merken. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637