WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remblokken BMW

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Remblokken monteren

Een noodstop kan men beter vermijden. Inmiddels hebben wij al meer dan 12.500 positieve reviews ontvangen. Sleutelen aan het remsysteem vereist kennis. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Gietijzer komt minder vaak voor als component.

Zachte remblokken

Remblokken en remschijven van het topmerk Brembo onderscheiden zich door een betere warmte afvoer en iets meer remvermogen. Remblokken zonder remstof bestaan niet. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons op locatie. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Zoeken via het auto kenteken is in 90% de juiste remblokken kopen in onze webshop gaat via uw kenteken.

Remblokken BMW kopen

Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Wij verkopen auto-onderdelen met kortingen tot 65%. Namen van 1e montage remblokfabrikanten zijn ATE. Inremmen moet ongeveer 300 kilometer. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring.