WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remblokken AUDI

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Zachte remblokken

Remsystemen worden getest op comfort en veiligheid. Er zijn in Europa maar een tiental remblokfabrikanten. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw AUDI past.

Remblokken auto kopen

Schokdempers behoren ook tot de veiligheidsonderdelen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Testen van frictie materiaal gaat op een Kraus machine. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. De onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld.

Remblokken monteren

Verbrande plekken in de remblokken worden veroorzaakt door oververhitting, de top laag van het remblok verbrand en zal hard worden hierdoor kunnen bijgeluiden ontstaan, dit word ook wel verglazing van de remblokken genoemd. Koelvloeistof loopt door de slangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. Te warme remmen is vaak een lange remweg. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise.