WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Handremkabels MINI

De handremkabel in uw auto bediend alleen de handrem doet dus niets tijdens het remmen van de auto. Wel moet de handremkabel deugdelijk zijn en goed werken om uw auto te laten blokkeren in parkeerstand. Als dit niet goed werkt wordt uw auto bij een apk keuring niet goed gekeurd. De handremkabel trekt de hand remschoenen tegen de remtrommel of via de remklauw de remblokken tegen de remschijf.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Handeremkabel afstellen

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Wanneer de winter voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% achter en 50% voor. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MINI. Een handremkabel kunt u ook weer simpel kopen bij AutoPartsOnline via uw kenteken in onze webshop.

Handremklabels laten smeren

Een handremkabel bedient de achterste remschoenen of remklauwen en laat deze remmen als u hem in de auto omhoog trekt. De handrem van het voertuig moet altijd goed werken vandaar dat ook dit een apk keur punt is. De handremkabel voor een auto koopt u met minimaal 50% korting bij RemOnderdelen.nl. Welke onderdelen slijten wel in uw voertuig?

Zelf handremkabels auto kopen

Ook moet de handremkabel afgesteld worden zodat de remschoenen of remblokken niet aanlopen als de handrem los is. De juiste vind u op onze website via ingeven van uw kenteken. De kabel moet soepel bewegen en beide wielen op slot zetten anders komt de auto niet door de keuring heen. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuw handremmechanisme, nieuwe rubberdelen en nieuwe pistons.