WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Fuseekogels VOLVO

Een fuseekogel zorgt voor het draaien en sturen van de wielen, dit is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en draagarm, wanneer er speling optreedt in de fuseekogel dan kan de auto een bonkend geluid gaan maken. Is dit het geval dan dient de fuseekogel vervangen te worden. Fuseekogels kunnen niet altijd los gekocht worden, deze zitten dan in de draagarm geperst en u kan dan alleen een complete draagarm vervangen.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Fuseekogel voor uw auto kopen

Wij werken met de volgende toeleveranciers: TRW, ATE, Jurid, Lucas en Pagid Een storing in de auto elektronische onderdelen geeft vaak niet verklaarbare problemen. Wij controleren altijd bij de VOLVO dealer of de onderdelen passen op uw auto. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig.

Een defect fuseekogel herkennen

Aluminium is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Bij de apk keuring van de auto wordt er nauwlettend naar de stuur onderdelen gekeken daar deze uitermate belangrijk zijn voor uw veiligheid tijdens het rijden. Bijna elke auto heeft meerdere van bovenstaande chassisonderdelen op de auto zitten en deze zorgen voor een stabiele en gecontroleerde wegligging en stuurgedrag van het voertuig.

Fuseekogels voor uw auto bestellen

Onze garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Het is daarom belangrijk om de fuseekogels, stuurkogels en stabilisatoren regelmatig of tijdens een onderhoudsbeurt op speling of defecten te controleren. Tevens zit er iets vet in de kogel gewrichten wat er dus niet uit mag lopen om het onderdeel intakt te laten ook hier kijkt de keur meester naar en kan bij scheuren in het rubber tot een afkeur leiden. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Fuseekogels, stuurkogels, spoorstangen en stabilisatorstangen behoren tot de auto onderdelen groep chassis-delen of ook wel stuurdelen genoemd.