WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Fuseekogels ROVER

Een fuseekogel zorgt voor het draaien en sturen van de wielen, dit is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en draagarm, wanneer er speling optreedt in de fuseekogel dan kan de auto een bonkend geluid gaan maken. Is dit het geval dan dient de fuseekogel vervangen te worden. Fuseekogels kunnen niet altijd los gekocht worden, deze zitten dan in de draagarm geperst en u kan dan alleen een complete draagarm vervangen.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Fuseekogel voor uw auto kopen

De electronica in de huidige auto geeft veel storingen. Bijna elke auto heeft meerdere van bovenstaande chassisonderdelen op de auto zitten en deze zorgen voor een stabiele en gecontroleerde wegligging en stuurgedrag van het voertuig. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw ROVER past. Het rendement uit de brandstof motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren.

Een defect fuseekogel herkennen

De airco van het voertuig zorgt voor een constante temperatuur. Het vervangen van bijvoorbeeld stabilisatorstangen kan het beste per paar gebeuren daar links en rechts dezelfde krachten krijgen te verduren dit zelfde geld voor een stuurkogel of fuseekogel. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Ook de arbeidstijd valt bij montage en demontage van deze auto onderdelen wel mee.

Fuseekogels voor uw auto bestellen

Speling op een kogel of stang geeft een onregelmatig rijgedrag en overmatige slijtage aan de banden. Via uw kenteken voorzien wij u van het het passende onderdeel. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw auto onderdelen. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig.