WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Fuseekogels PONTIAC

Een fuseekogel zorgt voor het draaien en sturen van de wielen, dit is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en draagarm, wanneer er speling optreedt in de fuseekogel dan kan de auto een bonkend geluid gaan maken. Is dit het geval dan dient de fuseekogel vervangen te worden. Fuseekogels kunnen niet altijd los gekocht worden, deze zitten dan in de draagarm geperst en u kan dan alleen een complete draagarm vervangen.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Een defect fuseekogel herkennen

Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie. Speling op een kogel of stang geeft een onregelmatig rijgedrag en overmatige slijtage aan de banden. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het keurmerk "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Bij alle producten bevind zich een handige handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto.

Fuseekogel voor uw auto kopen

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Bijna elke auto heeft meerdere van bovenstaande chassisonderdelen op de auto zitten en deze zorgen voor een stabiele en gecontroleerde wegligging en stuurgedrag van het voertuig. Gelukkig koopt u een stabilisatorstang of stuurkogel bij RemOnderdelen tegen zeer scherpe prijzen waardoor het vervangen niet prijzig is. Het vervangen van bijvoorbeeld stabilisatorstangen kan het beste per paar gebeuren daar links en rechts dezelfde krachten krijgen te verduren dit zelfde geld voor een stuurkogel of fuseekogel. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw PONTIAC, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Fuseekogels voor uw auto bestellen

Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter. Ook de arbeidstijd valt bij montage en demontage van deze auto onderdelen wel mee.