WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Fuseekogels OPEL

Een fuseekogel zorgt voor het draaien en sturen van de wielen, dit is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en draagarm, wanneer er speling optreedt in de fuseekogel dan kan de auto een bonkend geluid gaan maken. Is dit het geval dan dient de fuseekogel vervangen te worden. Fuseekogels kunnen niet altijd los gekocht worden, deze zitten dan in de draagarm geperst en u kan dan alleen een complete draagarm vervangen.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Fuseekogel voor uw auto kopen

De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw onderdelen? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Wij controleren altijd bij de OPEL dealer of de onderdelen passen op uw auto. Het is daarom belangrijk om de fuseekogels, stuurkogels en stabilisatoren regelmatig of tijdens een onderhoudsbeurt op speling of defecten te controleren.

Een defect fuseekogel herkennen

Fuseekogels, stuurkogels, spoorstangen en stabilisatorstangen behoren tot de auto onderdelen groep chassis-delen of ook wel stuurdelen genoemd. Er zijn meer dan 32.000 artikelen die wij aanbieden. Speling op een kogel of stang geeft een onregelmatig rijgedrag en overmatige slijtage aan de banden. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer.

Fuseekogels voor uw auto bestellen

De airco van het voertuig zorgt voor een koele temperatuur. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Bijna elke auto heeft meerdere van bovenstaande chassisonderdelen op de auto zitten en deze zorgen voor een stabiele en gecontroleerde wegligging en stuurgedrag van het voertuig. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 10 jaar enorm geweest. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}.