WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Fuseekogels LAND ROVER

Een fuseekogel zorgt voor het draaien en sturen van de wielen, dit is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en draagarm, wanneer er speling optreedt in de fuseekogel dan kan de auto een bonkend geluid gaan maken. Is dit het geval dan dient de fuseekogel vervangen te worden. Fuseekogels kunnen niet altijd los gekocht worden, deze zitten dan in de draagarm geperst en u kan dan alleen een complete draagarm vervangen.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Fuseekogels voor uw LAND ROVER bestellen

Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons op locatie. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Het is daarom belangrijk om de fuseekogels, stuurkogels en stabilisatoren regelmatig of tijdens een onderhoudsbeurt op speling of defecten te controleren.

Een defect fuseekogel herkennen

Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering gemonteerd. Fuseekogels, stuurkogels, spoorstangen en stabilisatorstangen behoren tot de auto onderdelen groep chassis-delen of ook wel stuurdelen genoemd. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan tien jaar geleden.

Fuseekogel voor uw auto kopen

Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Houdt u altijd rekening met zondagen, weekend en feestdagen. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. In ons magazijn heeft RemOnderdelen.nl meer dan 20.000 producten op voorraad liggen.