WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Fuseekogels ISUZU

Een fuseekogel zorgt voor het draaien en sturen van de wielen, dit is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en draagarm, wanneer er speling optreedt in de fuseekogel dan kan de auto een bonkend geluid gaan maken. Is dit het geval dan dient de fuseekogel vervangen te worden. Fuseekogels kunnen niet altijd los gekocht worden, deze zitten dan in de draagarm geperst en u kan dan alleen een complete draagarm vervangen.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Fuseekogels voor uw ISUZU bestellen

Speling op een kogel of stang geeft een onregelmatig rijgedrag en overmatige slijtage aan de banden. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Ook de arbeidstijd valt bij montage en demontage van deze auto onderdelen wel mee. Het vervangen van bijvoorbeeld stabilisatorstangen kan het beste per paar gebeuren daar links en rechts dezelfde krachten krijgen te verduren dit zelfde geld voor een stuurkogel of fuseekogel. Tevens zit er iets vet in de kogel gewrichten wat er dus niet uit mag lopen om het onderdeel intakt te laten ook hier kijkt de keur meester naar en kan bij scheuren in het rubber tot een afkeur leiden.

Een defect fuseekogel herkennen

Via uw kenteken voorzien wij u van het het passende onderdeel. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Wij verkopen auto-onderdelen met kortingen tot 65%. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt.

Fuseekogel voor uw auto kopen

Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Invoeren van auto's uit het buitenland komt steeds vaker voor. Deze onderdelen hebben allemaal te maken met de stuurinrichting en wielophanging van het voertuig al deze auto onderdelen dragen in hoge mate bij aan de veiligheid van het voertuig. Het is makkelijk en voordelig om het onderdeel online te bestellen.