WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Fuseekogels HYUNDAI

Een fuseekogel zorgt voor het draaien en sturen van de wielen, dit is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en draagarm, wanneer er speling optreedt in de fuseekogel dan kan de auto een bonkend geluid gaan maken. Is dit het geval dan dient de fuseekogel vervangen te worden. Fuseekogels kunnen niet altijd los gekocht worden, deze zitten dan in de draagarm geperst en u kan dan alleen een complete draagarm vervangen.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Fuseekogel voor uw auto kopen

Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan twintig jaar geleden. Benzine verbruik is een hot item in de auto industrie. Speling op een kogel of stang geeft een onregelmatig rijgedrag en overmatige slijtage aan de banden.

Fuseekogels voor uw HYUNDAI bestellen

Het is makkelijk en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Onze garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past.

Een defect fuseekogel herkennen

De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter. Het vervangen van bijvoorbeeld stabilisatorstangen kan het beste per paar gebeuren daar links en rechts dezelfde krachten krijgen te verduren dit zelfde geld voor een stuurkogel of fuseekogel. Ook de arbeidstijd valt bij montage en demontage van deze auto onderdelen wel mee. In ons magazijn heeft RemOnderdelen.nl meer dan 20.000 producten op voorraad liggen.