WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Fuseekogels HONDA

Een fuseekogel zorgt voor het draaien en sturen van de wielen, dit is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en draagarm, wanneer er speling optreedt in de fuseekogel dan kan de auto een bonkend geluid gaan maken. Is dit het geval dan dient de fuseekogel vervangen te worden. Fuseekogels kunnen niet altijd los gekocht worden, deze zitten dan in de draagarm geperst en u kan dan alleen een complete draagarm vervangen.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Fuseekogel voor uw auto kopen

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw HONDA komen. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is.

Fuseekogels voor uw auto bestellen

Deze onderdelen hebben allemaal te maken met de stuurinrichting en wielophanging van het voertuig al deze auto onderdelen dragen in hoge mate bij aan de veiligheid van het voertuig. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo licht mogelijk zijn. Bijna elke auto heeft meerdere van bovenstaande chassisonderdelen op de auto zitten en deze zorgen voor een stabiele en gecontroleerde wegligging en stuurgedrag van het voertuig. Lucht en interieur filters worden bij een kleine beurt vervangen. Energie verbruik is een hot item in de auto industrie.

Een defect fuseekogel herkennen

De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Een RDW keuring is verplicht bij een geimporteerde auto. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Gietijzer komt minder veel voor als component.