WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Fuseekogels DAIHATSU

Een fuseekogel zorgt voor het draaien en sturen van de wielen, dit is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en draagarm, wanneer er speling optreedt in de fuseekogel dan kan de auto een bonkend geluid gaan maken. Is dit het geval dan dient de fuseekogel vervangen te worden. Fuseekogels kunnen niet altijd los gekocht worden, deze zitten dan in de draagarm geperst en u kan dan alleen een complete draagarm vervangen.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Fuseekogels voor uw DAIHATSU bestellen

Gelukkig koopt u een stabilisatorstang of stuurkogel bij RemOnderdelen tegen zeer scherpe prijzen waardoor het vervangen niet prijzig is. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% achter en 50% voor. Deze onderdelen hebben allemaal te maken met de stuurinrichting en wielophanging van het voertuig al deze auto onderdelen dragen in hoge mate bij aan de veiligheid van het voertuig. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt.

Fuseekogel voor uw auto kopen

Houdt u altijd rekening met zondagen en feestdagen. Ook de arbeidstijd valt bij montage en demontage van deze auto onderdelen wel mee. Fuseekogels, stuurkogels, spoorstangen en stabilisatorstangen behoren tot de auto onderdelen groep chassis-delen of ook wel stuurdelen genoemd. Lucht en interieur filters worden bij een onderhoudsbeurt vervangen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}.

Een defect fuseekogel herkennen

Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Speling op een kogel of stang geeft een onregelmatig rijgedrag en overmatige slijtage aan de banden. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Het is daarom belangrijk om de fuseekogels, stuurkogels en stabilisatoren regelmatig of tijdens een onderhoudsbeurt op speling of defecten te controleren.