WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Fuseekogels DAEWOO RACER Hatchback

Een fuseekogel zorgt voor het draaien en sturen van de wielen, dit is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en draagarm, wanneer er speling optreedt in de fuseekogel dan kan de auto een bonkend geluid gaan maken. Is dit het geval dan dient de fuseekogel vervangen te worden. Fuseekogels kunnen niet altijd los gekocht worden, deze zitten dan in de draagarm geperst en u kan dan alleen een complete draagarm vervangen.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
03-1995 tot heden
52
71
Hatchback

Een defect fuseekogel herkennen

Voertuigen worden steeds veiliger gemaakt. Gelukkig koopt u een stabilisatorstang of stuurkogel bij RemOnderdelen tegen zeer scherpe prijzen waardoor het vervangen niet prijzig is. Deze onderdelen hebben allemaal te maken met de stuurinrichting en wielophanging van het voertuig al deze auto onderdelen dragen in hoge mate bij aan de veiligheid van het voertuig. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Elke DAEWOO RACER Hatchback heeft een eigen VIN-nummer.

Fuseekogels voor uw DAEWOO bestellen

Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Diesel verbruik is een hot item in de auto industrie. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Fuseekogels, stuurkogels, spoorstangen en stabilisatorstangen behoren tot de auto onderdelen groep chassis-delen of ook wel stuurdelen genoemd.

Fuseekogel voor uw auto kopen

De stuurdelen voor uw auto koopt u voordelig bij RemOnderdelen.nl met kortingen tot wel 65% op de dealerprijzen en makkelijk de juiste voor uw auto gevonden via onze kentekenzoeker. Bijna elke auto heeft meerdere van bovenstaande chassisonderdelen op de auto zitten en deze zorgen voor een stabiele en gecontroleerde wegligging en stuurgedrag van het voertuig. Bij alle producten bevind zich een handige handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Via onze partners is het mogelijk om het onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Welke onderdelen slijten wel in uw voertuig?