WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Draagarmen VW VOLKSWAGEN

Een draagarm zorgt voor de beweging van de wielen, en is een belangrijk onderdeel van het onderstel, de fuseekogel zit aan de wielzijde van een auto gemonteerd, de draagarm rubbers zitten aan het chassis vast. Een draagarm bestaat meestal uit een fuseekogel en draagarmrubber, wanneer de rubbers en/of fuseekogels defect zijn dan dient de draagarm vervangen te worden.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Achterste draagarm controleren

Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering gemonteerd. Vervangen van de bussen in de auto is noodzakelijk. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Wilt u aankoop veranderen? Neem dan telefonisch contact met ons op.

Solide aluminium draagarmen

Wij controleren altijd bij de VW VOLKSWAGEN dealer of de onderdelen passen op uw auto. Een autowiel moet links en rechts kunnen bewegen. Wij verkopen rem onderdelen met kortingen tot 65%. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid.

Draagarmen bestellen voor uw auto

Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze moderne coating is niet belastend voor het milieu. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website.