WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Draagarmen VOLVO

Een draagarm zorgt voor de beweging van de wielen, en is een belangrijk onderdeel van het onderstel, de fuseekogel zit aan de wielzijde van een auto gemonteerd, de draagarm rubbers zitten aan het chassis vast. Een draagarm bestaat meestal uit een fuseekogel en draagarmrubber, wanneer de rubbers en/of fuseekogels defect zijn dan dient de draagarm vervangen te worden.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Achterste draagarm controleren

De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% achter en 50% voor. Stabilisatoren en spoorstangen behoren tot de chassis onderdelen. ABS is een A-merk voor auto onderdelen. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw VOLVO komen. Waterpomp zorgt voor de koeling van de motor.

Solide aluminium draagarmen

De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Het wiel moet ook schokken van het wegdek opvangen. Wij verkopen rem onderdelen met kortingen tot 65%. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}.

Draagarmen bestellen voor uw auto

Rubbers kunnen uitdrogen. Het is fijn en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Afgebroken reactiearmen komen zelden voor. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Een stabilisatorstang zit ook aan het chassis en draagarm.