WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Draagarmen VAUXHALL

Een draagarm zorgt voor de beweging van de wielen, en is een belangrijk onderdeel van het onderstel, de fuseekogel zit aan de wielzijde van een auto gemonteerd, de draagarm rubbers zitten aan het chassis vast. Een draagarm bestaat meestal uit een fuseekogel en draagarmrubber, wanneer de rubbers en/of fuseekogels defect zijn dan dient de draagarm vervangen te worden.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Achterste draagarm controleren

Wij controleren altijd bij de VAUXHALL dealer of de onderdelen passen op uw auto. Het rendement uit de diesel motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Wegligging en de juiste wielstand is belangrijk. Stuurdelen kopen met minimaal 60% korting.

Solide aluminium draagarmen

Het is over het algemeen niet zo moeilijk er is geen speciaal gereedschap voor nodig om deze te vervangen, wel wordt geadviseerd om de complete draagarm te vervangen dit omdat het persen van nieuwe fuseekogels of draagarmrubbers thuis bijna niet mogelijk is zonder een pers. Koelvloeistof loopt door de slang en wordt rond gepompt door de waterpomp. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze nieuwe coating is niet belastend voor het milieu. ABS is een A-merk voor auto onderdelen.

Draagarmen bestellen voor uw auto

Aluminium is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Goede conditie van de stuurdelen geeft een strak sturende auto. Het wiel moet ook schokken van het wegdek opvangen. Indien gewenst kunt u uw order ook ophalen bij ons in Ermelo. Hoe bestel ik dan de juiste ? Wij controleren altijd via uw chassisnummer.