WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Draagarmen TOYOTA

Een draagarm zorgt voor de beweging van de wielen, en is een belangrijk onderdeel van het onderstel, de fuseekogel zit aan de wielzijde van een auto gemonteerd, de draagarm rubbers zitten aan het chassis vast. Een draagarm bestaat meestal uit een fuseekogel en draagarmrubber, wanneer de rubbers en/of fuseekogels defect zijn dan dient de draagarm vervangen te worden.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Solide aluminium draagarmen

Elke TOYOTA heeft een eigen VIN-nummer. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Een auto is nog steeds het veiligste vervoermiddel.

Achterste draagarm controleren

Het is over het algemeen niet zo moeilijk er is geen speciaal gereedschap voor nodig om deze te vervangen, wel wordt geadviseerd om de complete draagarm te vervangen dit omdat het persen van nieuwe fuseekogels of draagarmrubbers thuis bijna niet mogelijk is zonder een pers. Koelvloeistof loopt door de koelslangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter. Rubbers kunnen uitdrogen.

Draagarmen bestellen voor uw auto

Het wiel moet ook schokken van het wegdek opvangen. De airco van het voertuig zorgt voor een fijne temperatuur. Het chassis moet aan het wiel verbonden worden. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise.