WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Draagarmen SUZUKI

Een draagarm zorgt voor de beweging van de wielen, en is een belangrijk onderdeel van het onderstel, de fuseekogel zit aan de wielzijde van een auto gemonteerd, de draagarm rubbers zitten aan het chassis vast. Een draagarm bestaat meestal uit een fuseekogel en draagarmrubber, wanneer de rubbers en/of fuseekogels defect zijn dan dient de draagarm vervangen te worden.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Achterste draagarm controleren

Het is over het algemeen niet zo moeilijk er is geen speciaal gereedschap voor nodig om deze te vervangen, wel wordt geadviseerd om de complete draagarm te vervangen dit omdat het persen van nieuwe fuseekogels of draagarmrubbers thuis bijna niet mogelijk is zonder een pers. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 25 jaar enorm geweest. Goede schokbrekers voorkomen slijtage aan de draagarm. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe.

Solide aluminium draagarmen

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Montage kunt u zelf doen ,of bij een garagebedrijf. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website.

Draagarmen bestellen voor uw SUZUKI

Wij verkopen onderdelen met kortingen tot 65%. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw order kunt maken op onze webshop. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto.