WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Draagarmen SUBARU

Een draagarm zorgt voor de beweging van de wielen, en is een belangrijk onderdeel van het onderstel, de fuseekogel zit aan de wielzijde van een auto gemonteerd, de draagarm rubbers zitten aan het chassis vast. Een draagarm bestaat meestal uit een fuseekogel en draagarmrubber, wanneer de rubbers en/of fuseekogels defect zijn dan dient de draagarm vervangen te worden.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Achterste draagarm controleren

Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Een aantal kenmerken van slijtage zijn: krakend geluid bij rijden over drempels, gebonk bij rijden over onverharde wegen, scheeftrekken naar een bepaalde kant tijdens het rijden, ook kunnen de banden meer slijtage vertonen dan gewoonlijk. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. In Europa geproduceerd is ok. De spiraalveer is ook aan de reactiearm gemonteerd.

Solide aluminium draagarmen

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw SUBARU komen. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Een RDW keuring is verplicht bij een import auto. Het wegdek is bepalend voor de slijtage.

Draagarmen bestellen voor uw auto

Als alles los is gedraaid dan kan er met een hefboom de fuseekogel kant naar beneden gedrukt worden. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. Gebroken spiraalveer is een apk punt. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid.