WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Draagarmen SSANGYONG

Een draagarm zorgt voor de beweging van de wielen, en is een belangrijk onderdeel van het onderstel, de fuseekogel zit aan de wielzijde van een auto gemonteerd, de draagarm rubbers zitten aan het chassis vast. Een draagarm bestaat meestal uit een fuseekogel en draagarmrubber, wanneer de rubbers en/of fuseekogels defect zijn dan dient de draagarm vervangen te worden.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Draagarmen bestellen voor uw SSANGYONG

Altijd de juiste voor uw auto via kenteken invoer. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering gemonteerd. Wanneer de zomer voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Bonkend geluid bij de voor wielen betekend ,nieuw monteren. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt.

Achterste draagarm controleren

Gietijzer komt minder veel voor als component. Waterpomp zorgt voor de afkoeling van de motor. Het rendement uit de benzine motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe.

Solide aluminium draagarmen

Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw bestelling? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Als alles los is gedraaid dan kan er met een hefboom de fuseekogel kant naar beneden gedrukt worden. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}.