WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Draagarmen SMART

Een draagarm zorgt voor de beweging van de wielen, en is een belangrijk onderdeel van het onderstel, de fuseekogel zit aan de wielzijde van een auto gemonteerd, de draagarm rubbers zitten aan het chassis vast. Een draagarm bestaat meestal uit een fuseekogel en draagarmrubber, wanneer de rubbers en/of fuseekogels defect zijn dan dient de draagarm vervangen te worden.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Draagarmen bestellen voor uw SMART

Aluminium velgen worden steeds vaker gemonteerd. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. De spiraalveer is ook aan de reactiearm gemonteerd. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring.

Achterste draagarm controleren

Trillende remschijven kunnen als oorzaak een defecte arm hebben. Inmiddels hebben wij al meer dan 14.000 positieve reviews ontvangen. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. Keurmerken zijn afgegeven aan Europesche fabrikanten.

Solide aluminium draagarmen

Waterpomp zorgt voor de koeling van de motor. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Draagarmrubbers moeten stijf zijn.