WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Draagarmen SKODA

Een draagarm zorgt voor de beweging van de wielen, en is een belangrijk onderdeel van het onderstel, de fuseekogel zit aan de wielzijde van een auto gemonteerd, de draagarm rubbers zitten aan het chassis vast. Een draagarm bestaat meestal uit een fuseekogel en draagarmrubber, wanneer de rubbers en/of fuseekogels defect zijn dan dient de draagarm vervangen te worden.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Draagarmen bestellen voor uw SKODA

De draagarm zelf gaat op zich niet zo snel stuk de fuseekogels en draagarmrubbers daarentegen wel, er komen veel krachten op te staan, een fuseekogel zit vast aan de wielzijde van de auto en beweegt tijdens het sturen constant mee dit werkt als een scharnier. Fuseekogels worden vaak geperst. Soms wordt een fuseekogel geschroefd. ABS is een A-merk voor auto onderdelen. Apk keuren van de auto is voor uw veiligheid. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas.

Achterste draagarm controleren

Er zijn meer dan 32.000 artikelen die wij aanbieden. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw rem onderdelen. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw reservering kunt maken op onze webshop. Een auto die naar links of rechts trekt wordt afgekeurd bij de apk keur.

Solide aluminium draagarmen

Montage kunt u zelf doen ,of bij een garagebedrijf. Het wiel moet ook schokken van het wegdek opvangen. Bij de APK-keuring van uw uw auto komt de slijtage van draagarmen en stuurdelen snel aan het licht. Voertuigen worden steeds sneller gemaakt. Draagarmbussen krijgen vaak speling.