WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Draagarmen SEAT

Een draagarm zorgt voor de beweging van de wielen, en is een belangrijk onderdeel van het onderstel, de fuseekogel zit aan de wielzijde van een auto gemonteerd, de draagarm rubbers zitten aan het chassis vast. Een draagarm bestaat meestal uit een fuseekogel en draagarmrubber, wanneer de rubbers en/of fuseekogels defect zijn dan dient de draagarm vervangen te worden.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Achterste draagarm controleren

Het is over het algemeen niet zo moeilijk er is geen speciaal gereedschap voor nodig om deze te vervangen, wel wordt geadviseerd om de complete draagarm te vervangen dit omdat het persen van nieuwe fuseekogels of draagarmrubbers thuis bijna niet mogelijk is zonder een pers. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze moderne coating is niet belastend voor het milieu. Onze garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Al deze onderdelen voor uw uw auto zorgen ervoor dat uw auto een stabiele wegligging heeft en dus goed stuurt.

Draagarmen bestellen voor uw SEAT

Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het vertrouwde "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Stuurdelen zijn ook stuurkogels een axiaalkogels. Draai nu de rest van de moeren los (draagarmrubber) nu kan de draagarm eronder vandaan.

Solide aluminium draagarmen

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Vul uw kenteken in op de website en de juiste onderdelen worden direct getoond. De spiraalveer is ook aan de reactiearm gemonteerd.