WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Draagarmen SAAB

Een draagarm zorgt voor de beweging van de wielen, en is een belangrijk onderdeel van het onderstel, de fuseekogel zit aan de wielzijde van een auto gemonteerd, de draagarm rubbers zitten aan het chassis vast. Een draagarm bestaat meestal uit een fuseekogel en draagarmrubber, wanneer de rubbers en/of fuseekogels defect zijn dan dient de draagarm vervangen te worden.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Draagarmen bestellen voor uw SAAB

Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe pistons, nieuwe rubberdelen en nieuwe glijbussen. Stuurdelen zijn ook stuurkogels een axiaalkogels. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto.

Achterste draagarm controleren

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Lucht en interieur filters worden bij een onderhoudsbeurt vervangen. Voertuigen worden steeds sneller gemaakt. Reactiearm kan ook wieldraagarm heten.

Solide aluminium draagarmen

Een RDW keuring is verplicht bij een geimporteerde auto. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw auto-onderdelen. Een motorkap is nu ook al vaak van kunststof of aluminium. Indien gewenst kunt u uw bestelling ook ophalen bij ons in Ermelo.