WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Draagarmen ROVER

Een draagarm zorgt voor de beweging van de wielen, en is een belangrijk onderdeel van het onderstel, de fuseekogel zit aan de wielzijde van een auto gemonteerd, de draagarm rubbers zitten aan het chassis vast. Een draagarm bestaat meestal uit een fuseekogel en draagarmrubber, wanneer de rubbers en/of fuseekogels defect zijn dan dient de draagarm vervangen te worden.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Draagarmen bestellen voor uw ROVER

Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Het beste is om de auto op een brug of krik te zetten zodat alles goed zichtbaar is demonteer alle delen die het zicht op de draagarm kunnen belemmeren, zodra de auto stabiel staat kunt u beginnen met de moer los te draaien van de fuseekogel. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. Materialen zijn vaak gietstaal of aluminium.

Achterste draagarm controleren

De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw producten? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Autopartsonline.nl heeft vaste montage tarieven voor stuurdelen. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur.

Solide aluminium draagarmen

Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 15 jaar geleden. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Schroefdraad kan kapot gedraaid worden met demonteren.