WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Draagarmen RENAULT

Een draagarm zorgt voor de beweging van de wielen, en is een belangrijk onderdeel van het onderstel, de fuseekogel zit aan de wielzijde van een auto gemonteerd, de draagarm rubbers zitten aan het chassis vast. Een draagarm bestaat meestal uit een fuseekogel en draagarmrubber, wanneer de rubbers en/of fuseekogels defect zijn dan dient de draagarm vervangen te worden.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Draagarmen bestellen voor uw RENAULT

Een autowiel moet links en rechts kunnen bewegen. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 15 jaar enorm geweest. Een motorkap is nu ook al vaak van kunststof of aluminium.

Achterste draagarm controleren

De draagarm zelf gaat op zich niet zo snel stuk de fuseekogels en draagarmrubbers daarentegen wel, er komen veel krachten op te staan, een fuseekogel zit vast aan de wielzijde van de auto en beweegt tijdens het sturen constant mee dit werkt als een scharnier. Bonkend geluid bij de voor wielen betekend ,nieuw monteren. Een reactiearm demonteren is eenvoudig. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. Als alles los is gedraaid dan kan er met een hefboom de fuseekogel kant naar beneden gedrukt worden.

Solide aluminium draagarmen

Voertuigen in nederland moeten goed gekeurde onderdelen hebben. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Stuurdelen zijn ook stuurkogels een axiaalkogels.