WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Draagarmen PORSCHE

Een draagarm zorgt voor de beweging van de wielen, en is een belangrijk onderdeel van het onderstel, de fuseekogel zit aan de wielzijde van een auto gemonteerd, de draagarm rubbers zitten aan het chassis vast. Een draagarm bestaat meestal uit een fuseekogel en draagarmrubber, wanneer de rubbers en/of fuseekogels defect zijn dan dient de draagarm vervangen te worden.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Solide aluminium draagarmen

Via uw kenteken voorzien wij u van het het passende onderdeel. Vervang tijdig de onderdelen van uw auto. Een draagarm is een veiligheidsonderdeel van de auto. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per orders. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw PORSCHE komen.

Achterste draagarm controleren

Diesel verbruik is een hot item in de auto industrie. Houdt u altijd rekening met feestdagen, weekend en zondagen. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Fuseekogels worden vaak geperst. Soms wordt een fuseekogel geschroefd.

Draagarmen bestellen voor uw auto

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Via onze partners is het mogelijk om het onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Bij RemOnderdelen.nl bent u ervan verzekerd dat u de juiste draagarm besteld wij controleren elke bestelling op juistheid voordat wij deze gaan versturen, als wij er niet zeker van zijn dat de auto-onderdelen niet juist zijn besteld dan nemen wij direct contact met u op. Een defecte draagarm of fuseekogel merkt men niet zo snel op, daar men went tijdens het rijden aan het mindere stuurgedrag van de uw auto Een draagarm moet in goede conditie verkeren, met name de draagarmrubbers en fuseekogel moeten speling vrij zijn om de auto een goede wegligging te kunnen geven. De auto onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld.