WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Draagarmen PLYMOUTH

Een draagarm zorgt voor de beweging van de wielen, en is een belangrijk onderdeel van het onderstel, de fuseekogel zit aan de wielzijde van een auto gemonteerd, de draagarm rubbers zitten aan het chassis vast. Een draagarm bestaat meestal uit een fuseekogel en draagarmrubber, wanneer de rubbers en/of fuseekogels defect zijn dan dient de draagarm vervangen te worden.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Solide aluminium draagarmen

Reactiearm verbind bewegende delen voertuig. Als alles los is gedraaid dan kan er met een hefboom de fuseekogel kant naar beneden gedrukt worden. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. U besteld bij RemOnderdelen.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren.

Achterste draagarm controleren

ABS is een A-merk voor auto onderdelen. Wanneer is een draagarm juist voor mijn auto? Te Goedkope auto onderdelen zijn vaak niet gekeurd. Vervang tijdig de onderdelen van uw auto. Wij controleren altijd bij de PLYMOUTH dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Draagarmen bestellen voor uw auto

De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 20 jaar enorm geweest. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Draagarm noemt men ook wel reactiearm . Een draagarm op de auto zorgt voor de juiste wegligging.