WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Draagarmen PEUGEOT

Een draagarm zorgt voor de beweging van de wielen, en is een belangrijk onderdeel van het onderstel, de fuseekogel zit aan de wielzijde van een auto gemonteerd, de draagarm rubbers zitten aan het chassis vast. Een draagarm bestaat meestal uit een fuseekogel en draagarmrubber, wanneer de rubbers en/of fuseekogels defect zijn dan dient de draagarm vervangen te worden.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Achterste draagarm controleren

De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Speling op een kogel is ook een apk afkeur. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! In Europa geproduceerd is ok. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring.

Solide aluminium draagarmen

Wij controleren altijd bij de PEUGEOT dealer of de onderdelen passen op uw auto. Een motorkap is nu ook al vaak van aluminium of kunststof. ABS is een A-merk voor auto onderdelen. Dit geld hetzelfde voor de productgroep stuurdelen.

Draagarmen bestellen voor uw auto

Altijd de juiste voor uw auto via kenteken invoer. Een storing in de auto electronica geeft vaak niet verklaarbare problemen. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Kosten voor montage zijn meestal ronde de 60 euro per kant.