WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Draagarmen OPEL

Een draagarm zorgt voor de beweging van de wielen, en is een belangrijk onderdeel van het onderstel, de fuseekogel zit aan de wielzijde van een auto gemonteerd, de draagarm rubbers zitten aan het chassis vast. Een draagarm bestaat meestal uit een fuseekogel en draagarmrubber, wanneer de rubbers en/of fuseekogels defect zijn dan dient de draagarm vervangen te worden.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Achterste draagarm controleren

Wanneer de zomer voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Een reactiearm demonteren is eenvoudig. Elke OPEL heeft een eigen VIN-nummer. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis spuitbus remreiniger en een tube keramisch vet.

Draagarmen bestellen voor uw auto

Reactiearm kan ook wieldraagarm heten. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties zien. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het veilige "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. De rem onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Een stabilisatorstang zit ook aan het chassis en draagarm.

Solide aluminium draagarmen

De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 25 jaar enorm geweest. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. Schroefdraad kan kapot gedraaid worden met demonteren. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw auto-onderdelen. Speling op een kogel is ook een apk afkeur.