WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Draagarmen NISSAN

Een draagarm zorgt voor de beweging van de wielen, en is een belangrijk onderdeel van het onderstel, de fuseekogel zit aan de wielzijde van een auto gemonteerd, de draagarm rubbers zitten aan het chassis vast. Een draagarm bestaat meestal uit een fuseekogel en draagarmrubber, wanneer de rubbers en/of fuseekogels defect zijn dan dient de draagarm vervangen te worden.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Achterste draagarm controleren

Voertuigen worden steeds sneller gemaakt. Er zijn meer dan 32.000 artikelen die wij aanbieden. Stabilisatoren en spoorstangen behoren tot de chassis onderdelen. Vervang tijdig de onderdelen van uw auto.

Draagarmen bestellen voor uw NISSAN

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Altijd de juiste voor uw auto via kenteken invoer. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. Gietijzer komt minder veel voor als component.

Solide aluminium draagarmen

Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw order? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. De spiraalveer is ook aan de reactiearm gemonteerd. Draagarmbussen krijgen vaak speling. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}.