WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Draagarmen MINI

Een draagarm zorgt voor de beweging van de wielen, en is een belangrijk onderdeel van het onderstel, de fuseekogel zit aan de wielzijde van een auto gemonteerd, de draagarm rubbers zitten aan het chassis vast. Een draagarm bestaat meestal uit een fuseekogel en draagarmrubber, wanneer de rubbers en/of fuseekogels defect zijn dan dient de draagarm vervangen te worden.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Draagarmen bestellen voor uw MINI

Wanneer de winter voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Bij alle producten bevind zich een duidelijke handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto.

Solide aluminium draagarmen

Waterpomp zorgt voor de afkoeling van de motor. Het is over het algemeen niet zo moeilijk er is geen speciaal gereedschap voor nodig om deze te vervangen, wel wordt geadviseerd om de complete draagarm te vervangen dit omdat het persen van nieuwe fuseekogels of draagarmrubbers thuis bijna niet mogelijk is zonder een pers. Autopartsonline.nl heeft vaste montage tarieven voor stuurdelen. Stuurdelen kopen met minimaal 60% korting. Afgebroken reactiearmen komen zelden voor.

Achterste draagarm controleren

Welke onderdelen slijten wel in uw auto? Het gewicht van auto's is bepalend voor de remweg. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.