WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Draagarmen MG

Een draagarm zorgt voor de beweging van de wielen, en is een belangrijk onderdeel van het onderstel, de fuseekogel zit aan de wielzijde van een auto gemonteerd, de draagarm rubbers zitten aan het chassis vast. Een draagarm bestaat meestal uit een fuseekogel en draagarmrubber, wanneer de rubbers en/of fuseekogels defect zijn dan dient de draagarm vervangen te worden.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Solide aluminium draagarmen

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw order kunt maken op onze webshop. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Elke MG heeft een eigen VIN-nummer.

Achterste draagarm controleren

Altijd de juiste voor uw auto via kenteken invoer. Al deze onderdelen voor uw uw auto zorgen ervoor dat uw auto een stabiele wegligging heeft en dus goed stuurt. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuw handremmechanisme, nieuwe rubberdelen, nieuwe pistons en nieuwe veren. Draagarmrubbers moeten stijf zijn.

Draagarmen bestellen voor uw auto

Een aantal kenmerken van slijtage zijn: krakend geluid bij rijden over drempels, gebonk bij rijden over onverharde wegen, scheeftrekken naar een bepaalde kant tijdens het rijden, ook kunnen de banden meer slijtage vertonen dan gewoonlijk. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Het auto kenteken geeft niet altijd de juiste arm weer.